Det ska vara Lindgren till det

Jag tror aldrig att jag har ätit pölsa. Jag har definitivt aldrig varit det minsta sugen på att testa. I min värld är pölsa släkt med otäckheter som lappskojs, lungmos och haggis.

Jag tycker ju fortfarande inte att det låter gott när jag läser om hur det tillagas. Men nu börjar jag bli sjukt nyfiken. Hur smakar det egentligen?

Håll era oskyldiga pölsor inomhus. Jag är på jakt och kommer garanterat att provsmaka den första jag springer på.

Kommentarer
Postat av: Västmanländskan

Hi, hi! Det är faktiskt gott om man hittar rätt sort. Lycka till!

Postat av: Görel

Hon fjolårspölsan, det är hon som är den främsta (enligt Lindgren). Men jag tvekar jag!



2009-01-29 @ 08:25:08
URL: http://granivor.blogspot.com
Postat av: Pi

Jag kommer ju garanterat att prova pölsan om jag någon gång springer på henne. Fast det där med fjolårspölsa låter lite läskigt. Men jag var ganska misstänksam mot haggis också - men det var ju ätbart.

2009-02-01 @ 01:03:40
Postat av: kontakt

Jag tycker pölsa är helt okej. Helst ska man hitta en butik som kokar själv. Men vad Lindgren kan ha för äckligheter att skriva om pölsa tänker jag verkligen inte ta reda på, inte efter att ha läst Hummelhonung!

2009-02-05 @ 21:59:24
URL: http://ninaninaninanna.wordpress.com/
Postat av: Lyran

Vedervärdigt äckligt!!!

2009-02-07 @ 17:42:55
URL: http://lyrannobel.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback