Hujeda mig

Jag "bläddrade" lite bakåt i bloggen och insåg att jag började läsa Röd storm den 3 augusti. Jag har alltså haft den som insomningsbok i över en månad! Tom Clancy är uppenbarligen The King of tristess!

Det är inte ett klagomål. Jag är jättenöjd. Jag tror att jag är på sidan 320 eller något sådant. Sidan 301 har trillat ur. Den har jag numera som riktmärke. Att hålla isär kapitlen är nästan omöjligt. På i stort sett varje sida är det någon som slänger i hydrofonbojar eller skickar iväg torpeder. Det finns en enda person som jag vet vem det är. Han heter Edwards och befinner sig på Island. Sedan finns det säkert ett 30-tal personer till - men dem kan jag inte hålla reda på.

Med den här takten kommer boken att räcka ändå in i oktober. Om jag nu bara kunde hitta någon sorts bok som hjälpte mot huvudvärk också så skulle mitt medicinbehov i stort sett vara utplånat.

Kommentarer
Postat av: Marianne

Hihi, menar du verkligen att du efter en månad INTE har gett upp hoppet om en bok där 30 pers slänger hydrofonbojar omkring sig?
Det kallar jag tålamod, du.
Huvudvärk har jag nästan aldrig... Något trassel med din syn, kanske?
Annars tror jag att motion kan vara bra för att rensa skallen både från det ena och det andra.
Kasta tärningen igen! :o)
Köpte förresten "Tärningsspelaren" och har bläddrat lite. Verkar äcklig...?

Postat av: Pi

Jag har inget som helst hopp om att Röd Storm någonsin ska bli bra - jag vill bara att den ska söva mig. Läser jag bra böcker så somnar jag inte.
Tärningsspelaren äcklig? Jo, men det kan nog stämma. Den har kallats både pervers och pornografisk. Själv tycker jag att den är rolig och utmanande.

2007-09-10 @ 10:40:19
Postat av: Marianne

Aha, då hoppas jag att jag trots allt också tycker att den är rolig.
Ska bara igenom några andra tegelstenar först :-)

2007-09-10 @ 12:35:06
URL: http://marremakro.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback